ytterjakke dame

Garderobeendringene du bør ta nå

Garderobeendringene du bør ta nå

editorial

De fleste av oss ønsker oss en velfungerende garderobe, med løsninger som fungerer hele året, og som man kan ha lenge. Det er nemlig ikke noen grunn til å kjøpe nytt flere ganger i måneden, hvis man bygger opp et godt grunnlag fra bunnen. Det skal vi se litt nærmere på nå. 

Få oversikt

ytterjakke dame

Noe av det første du må gjøre for å få en velfungerende garderobe, er å få oversikt over hva du rent faktisk har. Da kan du samtidig også danne deg et overblikk over hva du mangler for å få garderoben til ‘å gå opp’. Det kan for eksempel være en god kåpe, en body som gjør at du kan gå med flere kombinasjoner av skjørt/bukse/jakker, eller en god cardigan i høy kvalitet som gjør at sommerkjolene kan brukes hele året. 

Når bør jeg prioritere kvalitet?

Egentlig er det sånn at man bør prioritere kvalitet når det kommer til alle plagg, men det er noen plagg som er litt viktigere enn andre. Det gjelder for eksempel funksjonelle plagg, som ikke bare er pene eller behagelige, men også yter en eller annen form for funksjon. Det kan være å holde oss tørre eller varme, som en ytterjakke dame. En god ytterjakke er alfa og omega i en velfungerende garderobe, spesielt når man bor i et land der vi har ytterplagg på store deler av året. Da blir det faktisk sånn at det er den folk ser når man er ute, og ikke det fantastiske og spennende antrekket du har planlagt, som du har under jakken. Dermed sier det seg selv at det å velge en stilig og flott ytterjakke, kan ha mye å si for hvordan stilen din blir oppfattet – i tillegg, selvfølgelig, til å holde deg varm og tørr i de kalde månedene. Det er lurt å ha minst to ytterjakker – en til vår og høst-sesongen og en varm vinterjakke. En silke eller bomullsjakke til sommeren, kan også være en svært praktisk løsning