fototapet

Gi hjemmet en oppussing med fototapeter

Gi hjemmet en oppussing med fototapeter

Det er mange som kanskje ikke tenker på å bruke fototapeter. Og det er ikke så veldig rart egentlig. For i Norge har vi absolutt ingen tradisjon for å bruke tapet og derfor er ikke fototapeter noe vi bruker så mye heller. Men det er en utrolig fin måte å skapet et helt unikt hjem på. 

Det er lett å sette opp, lett å ta ned, koster ikke så mye penger og finne i et utrolig stort utvalg, så det er nesten umulig å ikke finne noe man ønsker seg. Det er en veldig fin måte å gi hjemmet en listen oppussing på som ikke koster så mye penger på og det er noe som vi alle sammen tenker på nå i disse tider.

Det at vi bruker så mye mer tid hjemme nå enn det vi er vandt til gjør også at vi blir mer og mer klar over hva vi har behov for fra hjemmene våre. Det å bruke fototapeter til å pusse opp kan gi en veldig fin oppfriskning som hjelper oss med å gjøre rommene i hjemmet vårt enda mer perfekte for det vi bruker dem til.

Hjemmekontor, stue, kjøkken, barnerom

uansett hvilket rom vi ønsker å pusse opp er fototapeter noe man virkelig kan bruke til å skape et spesielt og personlig uttrykk. Vi kjøpte våre på sohu-shop og er skikkelig fornøyde med hvordan resultatet ble. Den store variasjonen i utvalget gjorde at vi kunne gjøre forskjellige, men helt perfekte, valg til alle de forskjellige rommene.

Barnerommet kan være en fin mulighet til å faktisk skape noe sammen med barna og la dem få innflytelse på hvordan det skal se ut. Det å gi barna innflytelse gjør ofte at de føler mer eierskap og det gjør at de liker rommene sine bedre og vil være der mer, særlig ettersom de blir eldre. Det at de har et rom er virkelig føles som deres er bra.