postkasseskilt

Gjør det koselig med et billig postkasseskilt

Gjør det koselig med et billig postkasseskilt

Gjør det koselig med et billig postkasseskilt

Det er ingen som sier at man trenger å bruke mye penger for å gjøre det koselig. Det er oftest tanken som teller og selv et billig postkasseskilt kan ha en stor effekt. Hvis man for eksempel akkurat har flyttet sammen med en ny kjæreste og man begge to har barn fra før, fra andre forhold man har hatt tidligere, kan det å skaffe seg et billig postkasseskilt som har illustrasjoner av den nye, samlede familien, være et fint valg.

Å gjøre det sammen som en familie kan være en veldig fin ting som gjør at man føler seg mer samlet, særlig hvis det er veldig nytt. Og man skal ikke undervurdere sånne små gester for fellesskapet i familien.

Det handler om å skape en følelse av fellesskap

Det kan kanskje føles litt teit å snakke om fellesskap i denne sammenhengen, men det å slå sammen familie er ikke alltid lett og det å faktisk ha respekt til å behandle det som et nytt fellesskap kan være med på gjøre det litt lettere å få det til å føles som en hel familie sammen.

Det å vise at man er en hel familie sammen kan for eksempel gjøres ved å gjøre en sånn hyggelig ting sammen. Og ikke bare at noen bestiller det, men at man velger det sammen som en familie. Og selv om det kanskje ikke er en stor ting, og kanskje man ikke tenker at det skal ha noen effekt, så skal man ikke undervurdere hva det betyr å gjøre sånne små ting. 

Alle ting teller og for barna kan det være vanskelig å sette ord på, så det at man tar aktive valg for å demonstrere at man er en familie kan hjelpe dem med å slappe med av i den nye konstellasjonen.