starthjelp

Har du starthjelp med på roadtrip?

Har du starthjelp med på roadtrip?

Har du med deg starthjelp på roadtrip?

Man vet aldri hva som skjer på roadtrip og nødstarter bil er klart noe å ta med seg, for det er ikke alltid biler i nærheten som kan hjelpe hvis motoren av en eller annen grunn ikke vil starte om morgenen.

Se hele utvalget til batteri online her https://www.batterionline.no/starthjelp og velg hva du skal ta med deg på tur neste gang! Bedre å være godt forberedt enn dårlig forberedt, for når man er langt ute i naturen er det langt til neste mulighet for hjelp, selv fra andre biler! Og starthjelp kan alle biler trenge innimellom.

Ny og bedre starthjelp

Jeg har akkurat kommet hjem fra roadtrip selv og det var virkelig tidenes beste tur. Men en ting jeg var litt nervøs for, var om bilen plutselig ikke ville starte en morgen. Starthjelp er smart å sikre seg, men mange har det ikke og det er kanskje fordi før måtte man dra meg seg svære, tunge bly-batteri-nødstartere og det har ingen plass til på roadtrip.

Nå kan du heldigvis få sikker, kompakt og kraftfull starthjelp som kan nødstarte både små og store biler – så det er perfekt til roadtrip, uansett om du sover i en personbil eller i en liten varebil eller station car som du har bygget om til soverom. Uansett bil er det hjelp å hente i starthjelp!

En ting, mange funksjoner

Et NOCO Genius Boost er mer enn bare en nødstarter til bil har for eksempel USB-utgang for nødlading av telefoner, nettbrett, MP3-spillere, hødetelefoner,  kamera og alt mulig annet og kan også brukes til kompressor til dekkene, de kan brukestil kaffemaskiner og har innebygd LED-lykt! Det er ingen hemmelighet at man ikke orker å ha med seg så mye på roadtrip og heldigvis er det mange ting som har flere funksjoner. Og det her? Hallo road trip liksom?!