Kiropraktor

Hvem kan få kiropraktisk behandling?

Hvem kan få kiropraktisk behandling?

Mange nordmenn sliter med smerter i kroppen. Enten på grunn av en akutt skade, en overbelastning eller på grunn av en kronisk sykdom eller litelse. Men uansett årsaken til eller varigheten av smertene, så er det noe som kan ha stor betydning for hverdagen. For mange er det nemlig lik mindre overskudd og energi, dårligere humør, nedsatt funksjon og kanskje også sykefravær på jobb.

Derfor gir det selvfølgelig mening å få hjelp til å behandle, forebygge og redusere dine smerter. Og her kan en kiropraktor hjelpe deg. De er nemlig eksperter på problemer i muskler og skjelett, og tilbyr undersøkelse og behandling av smerter fra hele kroppen. 

Søker du kiropraktisk behandling i Trondheim, da kan du for eksempel velge http://kiropraktorkge.no/. De tilbyr behandling av en lang rekke diagnoser med smerter i muskler, ledd, nerver og sener. Her kan de hjelpe deg med å forstå årsaken til smertene dine, de kan gi deg behandling for å redusere smertene og forbedre din funksjon, og så kan de tilby råd og veiledning til hvordan du kan behandle deg selv og forebygge flere smerter.

Hvem kan få kiropraktisk behandling?

Det korte svaret på dette spørsmålet er: alle. Kiropraktorer behandler nemlig alle pasienter. Det handler bare om at behandlingen tilpasses den enkelte personen, og derfor vil den variere fra person til person. De kan tilby behandling til barn, gravide, sportsfolk, pensionister og alle andre. Det spiller ingen rolle om du har hatt vondt i 2 timer eller 10 år, og det spiller heller ingen rolle hvilke ledd og muskler som er involvert.

De tar hensyn til din generelle helsetilstand og vil derfor spørre inn til eksisterende sykdommer, medisinbruk, tidligere skader mm. På den måten kan de sørge for å gi en behandling som er sikker, effektiv og skreddersydd etter din individuelle person – uansett hvem du er.