kontinentalseng

Kontinentalseng - hvorfor er de så populære?

Kontinentalseng - hvorfor er de så populære?

Hvis du er på sengejakt, så kan du nesten ikke unngå å ha hørt om kontinentalsenger. Kontinentalsenger er helt klart en av de mest populære sengetypene på markedet, men hva er det egentlig, og hvordan skiller de seg fra vanlige senger? Det skal vi se nærmere på her. 

Hva er en kontinentalseng? 

En kontinentalseng er en seng som ligger i det stort sett litt mer luksuriøse sikte. Det er en høy seng som er perfekt for deg som er på jakt etter å skape hotellfølelsen på soverommet. Man kan som regel få kontinentalsenger med og uten sengegavl, alt etter hva som passer og hvilken stil man er på jakt etter. Det finnes også mange stiler av kontinentalsenger å velge mellom, derfor er det ikke bare en ting.

Felles for alle kontinentalsenger, er dog at de består av hele tre madrasslag. Vanligvis består en seng av bare et eller to lag. Når du har tre lag, så har du også tre lag som jobber sammen for å gi best mulig komfort og støtte. Du får en seng som gir god støtte i alle lag – ved hjelp av teknologi som pocketfjærer og komfortsoner som støtter der du trenger det. Men det er svært viktig at man velger riktig fasthet på sengen, så man får det man har behov for.

Det kan for eksempel være lurt å lese mer om fasthet og kontinentalsenger på https://www.bedrenaetter.no/senger/kontinentalsenger.html, før man kjøper, så man er sikker på å velge riktig. Det er nemlig sånn at fasthet er noe man velger ut ifra vekt og sovemønster, og ikke bare det som føles umiddelbart behagelig. Det kan for eksempel være at du trenger en mye fastere seng enn du kanskje tror. Det er faktisk sånn at mange har en tendens til å velge en for myk seng når de skal prøve i butikk, derfor kan det være lurt å kjøpe kontinentalseng på nett.