lamper

Lamper som sier noe om deg

Lamper som sier noe om deg

Det er kanskje litt overraskende, men hvilke lamper du velger når du skal innrede boligen din, sier faktisk veldig mye om deg. Derfor kan nettopp lampe være et svært viktig nøkkelredskap når det kommer til personlig stil og boliginnredning. Det skal vi se på nå. 

Lamper med stil

Vi har virkelig fått øynene opp for lamper de siste årene, og det handler om at vi ikke bare har forstått at de har en praktisk funksjon, men at vi også bruker lamper som en måte å uttrykke oss på. Lamper er nemlig ikke bare noe som er laget for å lyse, men også for å skape stemning. Stemningen i et rom bestemmes av belysningen i veldig stor grad, og derfor spiller lamper også en svært stor rolle. Man kan på mange måter tenke på lamper som lysende møbler, som både skal være dekorative og gi den belysningen man er ute etter. 

Hvis man er på jakt etter spennende lamper med et uttrykk som er helt utenom det vanlige, kan man se litt nærmere på designerlamper fra tom dixon etch. Dette er lamper for deg som vil ha et særegent uttrykk, der lampene er i sentrum og tilføyer noe helt essensielt til innredningen. 

 

Det er nemlig få ting som er så stemningsskapende som lys – og dermed også lamper. Det er altså ikke helt likegyldig hva du velger å sette i hjemmet ditt. Det er dagslys mesteparten av året her i Skandinavia, men vi lever også på et mørkt kontinent, hvor det er mørkt også om dagen i store deler av året. Det burde i prinsippet gjøre lamper til en enda større prioritet, nettopp fordi vi påvirkes så mye av lys. Dermed burde vi også fokusere på god belysning som gir en fin og lun stemning når det er mørkt – og det får man med kvalitetslamper.