låsesmed med døgnvakt

Låst deg ute midt på natten? Disse mulighetene har du

Låst deg ute midt på natten? Disse mulighetene har du

editorial

Det er utrolig kjipt å låse seg ute av sitt eget hjem, men hvilke muligheter har man egentlig hvis situasjonen oppstår, og hva skal man gjøre? Det skal vi undersøke nærmere og se nøyere på her, så du vet akkurat hva du skal gjøre og hvordan du skal agere hvis du skulle komme til å låse deg ute – kanskje til og med midt på natten .

Ring en venn 

Det er ingen tvil om at det å låse seg ute midt på natten kanskje er noe av det mest ugunstige tidspunktet å låse seg ute på. Det er jo sånn at det dog er da det kanskje enklest kommer til å skje, og dette skyldes rett og slett at mange kanskje glemmer ting litt ekstra lett når de skal ut og feste og more seg og kanskje skynder seg ut av døren. Da kan det være at nøklene ikke ble med i lommen eller vesken, og så står man der og kan ikke komme inn igjen i eget hjem når man skal tilbake. Det er surt! Men da kan man ringe en venn.

låsesmed med døgnvakt

Det er dog kun noe som fungerer hvis det er sånn at man har en venn som har ens ekstranøkler, og dermed kan hjelpe en med å komme inn hvis man har låst seg ute. Det hjelper altså ikke hvis vennen, eller familiemedlemmet for den saks skyld, ikke har en ekstranøkkelen til boligen din. Men selv hvis personen har det, så er det jo ikke sikkert at man kan få tak i den midt på natten. Så hva gjør man da? 

Ring en låsesmed

Hvis man prøver å komme inn midt på natten uten hell, så er det lurt å vite hvor nærmeste låsesmed er, så man kan få hjelp. Det kan man også midt på natten hvis det er en døgnåpen låsesmed.