led lysrør

LED lysrør for private og kontor

LED lysrør for private og kontor

editorial

Belysning er en stor del av innredningen og rommets samlede uttrykk, og derfor er det noe du bør tenke mye over før du velger. Både i forhold til hvordan lyskilden ser ut for seg selv, men ikke minst hvordan lyset blir i rommet. Her er det selvfølgelig avgjørende å velge noe som passer for dine behov.

Få mer lys med lysrør

Man kan ha forskjellige krav og ønsker til hva belysning skal kunne i rommet. Det avhenger i høy grad av rommets funksjon og størrelse, men selvfølgelig også av dine personlige preferanser og ikke minst av andre lyskilder som ellers er der.

Noen ganger er målet å få så mye lys som mulig, uten at det selvfølgelig blir ubehagelig. Det kan være i store lokaler som møtelokaler, varehus, butikker og lignende der lyset må kunne dekke et stort område og skape nok lys til at man faktisk kan se hva man gjør. Det samme gjelder i lokaler som trenger mye lys, som klinikker og salonger. 

Her kan man med fordel velge lysrør som gir lys til et stort område på én gang, slik at du ikke trenger mange ekstra lamper som tar opp plass på gulv, borde eller vegger. De kan innstilles til å gi et sterkt, klart lys sånn at du kan få nok lys i selv store lokaler med høyt til taket.

Smarte LED-løsninger

Lysrør kan være en smart løsning for både private og bedrifter, og begge kan med fordel velge LED-lysrør. Disse bruker nemlig mindre energi, og det er den fordel for både deg selv og miljøet.

Du kan finne LED lysrør i mange størrelser og varianter på https://ledlyskilder.no/19113-led-lysror. Her er det fokus på høy kvalitet og gjennomtenkte løsninger, sånn at du kan få effektiv og slitesterk belysning som du kan vente lang tid med å skifte ut igen.