fidget toys

Leker mot urolighet

Leker mot urolighet

editorial

Fidget toys er en fantastisk oppfinnelse for deg som sliter med uro. Det gir muligheten for å distrahere seg selv, og man får brukt den ekstra energi på noe annet. På den måten kan det virke avstressende og beroligende for alle, og spesielt deg som ofte sliter med en følelse av uro.

Mange typer leker å velge mellom

Fidget toys er en felles betegnelse for mange forskjellige leker. Det gjelder blant annet boblepaneler i forskjellige størrelser og typer, former med gele, lange bånd og mye mer. Felles for alle er at man hele tiden kan bevege de rundt med små, fine bevegelser som du kan gjøre uten å tenke så mye over det.

image

De finnes i alle størrelser og typer, og de er ikke vanskelige å bruke uansett alderen. Noen er så små at de kan ligge i lommen så du kan ha den med overalt, mens andre er litt større. Noen er i flotte farger og morsomme for barna å se på, mens andre er mer dempet i designen. 

For alle som sliter med uro

Fidget toys Norge er egentlig utviklet for å hjelpe mennesker med ulike diagnoser som gjør det vanskelig å finne ro. Det gjelder både barn og voksne. Men de smarte leker kan faktisk brukes av alle som sliter med uro, uansett om det er på grunn av stress, andre diagnoser eller bare helt vanlig uro som vi alle kan merke av og til.

Som voksen kan man ha et lite fidget toy i lommen som kan hjelpe i stressende og ubehagelige situasjoner, eller hvis det er vanskelig å finne ro på kvelden. På samme måte kan det være behagelig for barna å sitte med fidget toys mens de leser en bok, ser på film, når de skal slappe av før sengetid eller kanskje tilmed på bilturen.