knuseverk

Moderne knuseverk klarer mange oppgaver

Moderne knuseverk klarer mange oppgaver

Moderne knuseverk klarer mange oppgaver

Stein er ikke et moderne materiale, men det blir brukt til utrolig mye moderne byggeri og uansett om du ser etter materiale som pukk, singel og sand er et knuseverk det du skal være ute etter. Ulstein Knuseverk har eget pukkverk i Ulstein Kommune som ligger på et sted som heter Kvalneset, og er et sted i Norge med mye fjell. Der tar de ut stein fra fast fjell.

Parken er ganske ny, men har likevel en relativt stor og utviklet kapasitet. Et knuseverk som dette kan håndtere relativt store mengder fjell-masse og det er ganske imponerende å se i levende live. 

Trenger du stein-materialer?

Ulstein Knuseverk har knuseverk i blant annet Volda, der det ligger et topp moderne anlegg og knuseverk. Man har regnet ut at området vil kunne komme til å ta ut og behandle omtrent 1.500.000 kubik-meter fjell i de neste par årene og det er så utrolig nye mer fjell enn man på noen som helst måte kan forestille seg.

Det er helt sinnsykt. Eller, hvis du jobber med stein kan du kanskje forestille deg det. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken fraksjon som vil være den beste til det du holder på med, kan du helt sikkert på veiledning om det også. Hjelp er alltid bra og øker sikkerheten for å kjøpe det riktige. Se utvalget og be om veiledning her https://www.ulsteinbetong.no/knuseverk

Kubiseringsknuser lager drenerende materialer

En kubiseringsknuser er ganske imponerende og gjør en veldig viktig jobb. Den forvandler fast fjell til små stein og gir deg det absolutt beste resultatet hvis du trenger singel eller drenerende stein til for eksempel til grus til innkjørselen din eller på veier. Har du noen gang tenkt over hvorfor det er malt så fint og nesten i samme størrelse? Det er kubiseringsknuseren som gjør det!