seng

På jakt etter ny seng? Dette skal du tenke på

På jakt etter ny seng? Dette skal du tenke på

Er du på jakt etter ny seng? Da er det noen ting du burde ha i bakhodet før du kjøper. Det er nemlig ikke sånn at det er likegyldig hva slag seng eller fasthet du velger, og her skal vi se litt nærmere på hvordan du velger riktig. 

Hva slags sengetype vil du ha? 

 

Du skal først og fremst tenke over hva slags sengetype du vil ha. Vil du for eksempel ha en seng som kan reguleres med en liten motor, så er det kanskje det som heter en regulerbar seng du er på jakt etter. Hvis du derimot vil ha en luksusseng som holder i mange år og som støtter optimalt og gir god komfort, så er en kontinentalseng et sikkert valg. 

Det finnes dog også andre alternativer, og en rammemadrass med en fjærmadrass og en overmadrass, er også svært populært. Alle sengetypene kan fås i flere størrelser, og derfor kan du få en god enkeltseng og en god dobbeltseng eller halvannenseng, det er helt opp til deg.

Når du skal finne riktig seng, er det utrolig viktig at du velger den fastheten du trenger. Her skal du se på hva du veier og hvordan du liker å sove om natten, ikke på hva du tror du synes er behagelig. 

Kjøp seng på nettet 

Det er faktisk lurt å kjøpe seng på nettet med tanke på fasthet. Det er nemlig sånn at mange har en lei tendens til å kjøpe en litt for myk seng når de prøver sengen i butikk, mens de kjøper mye mindre basert på følelser i øyeblikket når de handler på nett. Derfor er det ingenting som hindrer deg i å kjøpe en seng på nettet, da får du som regel også en bedre pris. Finn smart enkelt seng på nettet, det kan nemlig fort lønne seg. Der er det nemlig mange gode tilbud på gode senger å hente.