Båt

På utkikk etter ny båt?

På utkikk etter ny båt?

Er du glad i fisketurer på sjøen? Eller kanskje aktive dager med vannsport i full fart? Da skal du selvfølgelig ha din helt egen båt! Det er utrolig populært i Norge å ha båt, og det er ikke uten grunn. Det er nemlig et land der vi har masse muligheter for å gjøre aktiviteter på sjøen – nesten hele året rundt. Det finnes et stort utvalg av båter på markedet, og det kan derfor være utrolig vanskelig å velge. Det gjelder selvfølgelig speiselt dersom det er første gang du skal kjøpe en båt. Det viktigste er at du tenker over hva det primære formålet med båten er, fordi det gjør det enklere å velge den riktige typen (eller å få veiledning fra profesjonelle om, hva du bør velge). 

Merket Beneteau er en fransk båtprodusent, som er både kjent, populær og anerkjent over hele verden. De leverer mange forskjellige typer båter for alle formål, og de er kjent for deres høye kvalitet. Her finner du blant annet motorbåter med masse hastighet og styrke, som med garanti vil kunne dekke dine behov.

Hos E39 Båt & Henger kan du finne din nye Beneteau båt. De er en norsk forhandler, som tilbyr et bredt sortiment av båter for alle formål og behov. Her kan du finne en båt, uansett hva du er på utkikk etter. Deres utvalg av Beneteau inkluderer mange forskjellige modeller og varianter, og her er noe for enhver prisklasse og ethvert formål. Du kan selvfølgelig også finne andre merker, og du kan velge mellom både nye og brukte båter.

Besøk deres nettside for å se nærmere på det store sortimentet, eller ta en snakk med de for å høre mer om hva de kan anbefale deg. Du kan også dra en tur innom deres butikk for å prøvekjøre båten på sjøen.