produksjonsutstyr

Skreddersydd produksjonsutstyr til fødevarer

Skreddersydd produksjonsutstyr til fødevarer

Skreddersydd produksjonsutstyr til fødevarer

Norsk matproduksjon er en stolt tradisjon som er ledende på dyrevelferd og smak. Vi har dyr som går ute i fjellet hele sommeren og det kan faktisk smakes. Når den nydelige maten som vi produseres skal forvandles fra råvare til det vi kjøper i butikken skal det masse produksjonsutstyr til og det er en del av prosessen vi sjelden tenker over. At produksjonen går bra og uten problemer er viktig for utfallet og vi vil jo at all maten skal brukes.

Norsk tradisjon

Vi vet alle at vi burde spise litt mindre kjøtt. Eller kanskje egentlig mye mindre, men i hvert fall så mye mindre vi føler er mulig. En annen ting er å kjøpe matvarer som kommer fra dyr av høyere kvalitet. Bra produksjonsutstyr som er skreddersydd til hvert enkelt behov gir dessuten mye bedre fokus på å få ned mengden mat som blir ødelagt i produksjonen og det er bra.

Det å kjøpe bedre kvalitet fra leverandører som virkelig bryr seg gjør at det går så lite som overhodet mulig tapt underveis og det er viktig. Vi har større fokus på dette enn noen gang før, noe mange nok sikkert synes er litt slitsomt og irriterende, men det synes jeg faktisk ikke at man kan tillate seg å synes for det handler ikke om oss, det handler om fremtiden vår. Den felles fremtiden vår og fremtiden til planeten vår.

Respekt for faget

Det å velge noen som elsker og har respekt for sitt eget fag er virkelig veien å gå når det kommer til å velge produksjonsutstyr. For hvis man gjør det kommer man til å jobbe sammen med folk som virkelig vil det beste for deg og det du jobber med. Mer kan man vel egentlig ikke ønske seg når det kommer til noe så viktig som produksjon av matvarer.