plakater

Start med plakater

Start med plakater

Start med plakater

Det er mange som er litt utfordret av økonomi i år og kanskje ikke har råd til eller ønsker å prioritere penger til å pusse opp i år. Men behovet for å føle at man kan forbedre og endre noe hjemme sånn at man kan prøve å tilpasse hjemmet den nye situasjonen man er i med både barn og hjemmekontor og hjemmetrening melder seg likevel.

Men visste du at å innrede med plakater er noe av det billigste man kan gjøre når man vil skape endring i hjemmet? En plakat er ikke så dyr i produksjon og er billig å sende også. Derfor er det å innrede med plakat noe som gir stor frihet både kreativt og økonomisk og er noe man kan gjøre i alle rom.

Gjør hjemmet ditt inspirerende

Enten man velger et tema til hvert område i hjemmet som man skal tilpasse den nye situasjonen man er i eller ikke, er det utrolig mange fine muligheter for hva man kan gjøre. En plakat er ikke bare en plakat, det symboliserer noe mer enn det. Og kanskje særlig i år! hjemmet vårt er basen vår og vi trenger at en er inspirerende og tilpasset alle de nye tingene vi må gjøre hjemme akkurat nå, og nok ganske lenge enda.

Hjemmekontor og hjemmeskole

Hjemmet vårt er basen vår og i år er det virkelig akkurat ordrett det det er. Det er mange ting vi har hatt for gitt når det kommer til hjemmet vårt før, men nå som det skal være både kontor og skole og trenings-senter og alt mulig annet samtidig blir det viktig at vi gjør hjemmet vårt så koselig og inspirerende som vi kan. En plakat som representerer det som inspirerer oss på hjemmekontoret, inspirerende ord i hjørnet der vi trener, variasjon for ungene på rommene dere, alt det der: Alt hjelper og selv små endringer gir mer glede!