rubiks kube

Ta med deg rubiks kube overalt

Ta med deg rubiks kube overalt

Hvis du synes hjernetrim er gøy, så kan en rubiks kube være akkurat det du er på jakt etter for utfordre deg selv litt ekstra. Her skal vi se litt nærmere på fordelene med en rubiks kube, det er nemlig mange, og hvordan du kan lære deg å løse den på nettet. Kanskje kan du bli mester i å løse rubiks kube? 

Få en digital pause – fordeler med rubiks kube

Mye av den underholdningen vi benytter oss av i dag er digital. Det kan fort bli slitsomt å hele tiden skulle forholde seg til en skjerm, og ting som strøm og nett blir vesentlig at man har tilgang på. Det er dog mulig å bli underholdt uten at det skal foregå på skjermen, og det er her rubiks kube kommer inn i bildet. For det er deilig med en digital pause, og det er deilig å ha noe man kan pusle med som gir en god utfordring i hverdagen. For vi trenger litt hjernetrim, og her er en rubiks kube helt perfekt.

Det er også utrolig smart at man enkelt kan ta med seg kuben overalt. Det gir stor frihet, og man kan bare ta opp kuben når man kjeder seg eller har lyst til å holde på med noe. Sist, men ikke minst, så ser det jo også utrolig kult ut å løse en rubiks kube. 

Vil du lære deg å løse rubiks kube?

Det er ikke umulig å lære seg å løse en rubiks kube, uansett hvor gammel man er. På sider som mastercubestore.no, kan man finne gode ressurser der man kan lære seg hvordan man skal tenke for å løse kuben. Når man har fått dreisen på en vanlig 3×3 kube, kan man gå videre til andre kuber, eller prøve å løse kuben på tid. Det finnes til og med verdensmesterskaper i rubiks kube, så det er bare å komme i gang med å øve.