tannlege

Tennene dine er viktigere enn det du tror

Tennene dine er viktigere enn det du tror

Hvordan er tannleger i person?

Tannleger er mennesker du bare forestiller deg å se på klinikken og ingen andre steder. Noen barn kan faktisk tro at de bor i tannklinikkene sine og sjelden kommer utenfor for å samhandle med mennesker. Men det vi må huske er at en student tannlege i Trondheim er mennesker akkurat som oss, med veldig like behov som å drikke og spise så vel som sosialt samspill. Så det kan være empatisk for oss å tenke på hvordan tannleger er i det virkelige liv.

Det som kanskje overrasker mange mennesker er det faktum at tannleger har mange av de samme generelle målene og ambisjonene som oss. De vil gjerne kunne dra på ferie innimellom og trekke seg fra jobben på et tidspunkt akkurat som nesten alle andre. Vi innser ikke dette mye av tiden fordi tannleger opprettholder et så høyt profesjonalitetsnivå at de noen ganger opplever å være litt robot.

Tannleger er også mennesker

Men under denne profesjonalitetsfasaden er de veldig menneskelige. Tannleger har goder og skjønnhetsfeil akkurat som resten av oss. De har en favoritt type mat og drikke som vi alle gjør. Men på grunn av deres profesjonalitet, nevner de vanligvis ikke noe om deres personlige liv når du besøker dem på deres praksis, noe som igjen gir fra seg en viss steril aura om dem.

Men på slutten av dagen, må vi huske at tannleger har følelser akkurat som resten av oss også. Det er ting du sier under besøket ditt at de kanskje ikke føler seg komfortable med å høre, men beholder roen fordi de strengt tatt handlet om forretninger. Så neste gang du besøker tannlegen din for å sjekke tannlegene dine, kan du prøve å spørre hvordan det går med dem, hvordan går det med familien eller til og med hva deres favorittfilm er. Sjansen er stor for at du vil gjøre dagen litt lysere.