låsesmed

Trenger borettslaget deres en låsesmed i Bærum?

Trenger borettslaget deres en låsesmed i Bærum?

Trenger borettslaget deres en låsesmed i Bærum?

Bor du i et borettslag eller sameie? Da er sikkerheten noe du bør tenke på og hjelp fra en profesjonell er akkurat det man trenger når man har ansvar for andre, og ikke bare sin egen familie. Hvis du trenger en låsesmed i Bærum er det heldigvis lett å få hjelp, enten det er snakk om brannvern,  postkasser, dørautomatikk, låssystem, adgangskontroll, videoovervåkning eller en full serviceavtale.

Få en serviceavtale med en låsesmed 

Det å stole på hverandre er virkelig alfa og omega når man bor på den måten og det er vanskelig å bi sammen hvis man ikke kan bli enige om sikkerheten. Det å ha en låsesmed tilknyttet borettslaget gjør at man kan få løpende input fra fagpersoner som kan gjøre en vurdering av eiendommen og eventuelle farer som man skal være ekstra oppmerksomme på.

Det gjør at man ikke får mindre enn det man trenger fordi noen i foreninga ikke synes sikkerhet er så viktig. Det gjør også at man får en bedre pris hvis det skjer noe og man trenger hjelp til noe litt mer akutt, som at en nøkkel er knekt inne i låsen, eller man av annen grunn må ha noen ut på adressen sånn litt mer asap.

Postkasser

Før jeg begynte å researche det visste jeg faktisk ikke at låsesmeder også ordner ting som postkasser, men det er så egentlig bare sykt praktisk. Når man bor i et borettslag eller sameie er jo ambisjonen å bruke minst mulig tid på praktiske ting, så det å kunne få løst flere oppgaver samme sted gjør at man kan nettopp det.

Ikke dårlig hvis du spør meg. Vi skulle ha tak i en låsesmed i Bærum og det viste seg at han kunne ordne utrolig mye mer enn det vi trodde. De ordnet både videoovervåkning, skiftet låser og installerte sikkerhets-låser hos de som ønsket det, i tillegg til at de installerte postkassene våre.