dampstøvsuger

Trenger du en dampstøvsuger?

Trenger du en dampstøvsuger?

Trenger du en dampstøvsuger?

En dampstøvsuger er ikke noe man kanskje trenger som privatperson, men med en gang man er en bedrift eller institusjon blir det relevant med en gang. Ikke nødvendigvis fordi man har et større behov for at det er rent, men fordi man har behov for å gjøre rent på en ny måte.

Dette er fordi når man er i en institusjon som for eksempel en barnehage eller en skole er det mye mer skittent. Man går med sko inne. Det er ofte barn det er snakk om, så tyggegummi og alt mulig annet blir sittende helt fast på gulvet. Dette gjelder absolutt også hvis det er snakk om for eksempel et samfunnshus eller sportsanlegg av en eller annen art.

Fjerner tyggegummi enkelt og effektivt

Det man trenger for å effektivt fjerne tyggegummi som har satt seg fast på gulvet eller andre overflater er en innovativ dampstøvsuger som er helt perfekt vil å fjerne tyggegummi. Det at de bruker damp og rengjøringsmiddel samtidig gjør den til en uslåelig kombinasjon som tar bort tyggis raskt og enkelt. Jeg får seriøst lyst på en hjemme, men det har vi jo liksom ikke behov for vel. Selv om jeg kanskje kunne sluttet å vaske gulvet da? Nei, det blir for dumt!

Gjør det rent igjen!

Tørket tyggegummi er kjipt. Det er vanskelig å få bort og hvis man for eksempel er et hotell der det ligger tepper på gulvet er man liksom bare i fella nærmest på daglig basis. Jeg ville klart investert i en damstøvsuger hvis jeg hadde ansvaret for rengjøringen av noe som helst sted med tepper. For folk er bare litt ekle faktisk og det er ikke bare bare å håndtere det de legger igjen. Det at noen kaster tyggis på bakken eller gulvet er jo helt idiotisk, men det går heldigvis ann å gjøre det helt rent igjen.